Kansi: Dan Brown: Enkelit ja demonit

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Dan Brown: Enkelit ja demonit

kirjoittanut Mikko7.2.2005
WSOY, 2005
Alkuteos: Angels and Demons (Pocket Books, 2000)
Kääntäjä: Pirkko Biström

Da Vinci -koodi on Dan Brownin isoin teos, mutta on mies muutakin kirjoittanut. Enkelit ja demonit lienee jonkinlainen harjoitus Da Vinci -koodille, edeltävä Robert Langdon -romaani.

Kuvio on nimittäin tuttu: symbolistiä kaivataan selvittämään mysteeriä. Mukana on maailmaauhkaava salaliitto, petosta ja valheita, välimerellinen älykkökaunotar ja niin edelleen. Kirja on todella kaavamainen ja paikoin uskomattoman typerä. Tarinaan uppoutuminen on alkuun vaikeaa.

Vauhdikkaat tapahtumat vetävät kuitenkin mukaansa. Kevyttä toimintakirjallisuutta enempää Enkelit ja demonit ei tarjoa, mutta enpä muuta odottanutkaan. Roomassa käyneelle kirja tarjoaa jonkin verran lisäarvoa tutuista paikoista ja uskonnollishenkiset teemat ja salaliitot toimivat aina.

Kuka vinkkaa? Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Osta kirja itsellesi – kun ostat näiden linkkien kautta, tuet Kirjavinkkien toimintaa

Nämä linkit ovat affiliate-linkkejä. Jos ostat kirjoja näiden linkkien kautta, Kirjavinkit.fi saa osan myyntituloista korvauksena. Näillä rahoilla maksetaan palvelimen kustannukset ja toimitussihteerin palkkio.

Katso myös

Dan Brown — kaikki arvostelut

Kansi: Illuminatus! : Osa yksi: Pyramidin silmä
Kansi: Leo Afrikkalainen
Kansi: Da Vinci -koodi
Kansi: Rummunkalvo
Kansi: Inferno
Kansi: Uskomaton matka uskovien maailmaan
Kansi: Schrödinger’s Cat Trilogy
Kansi: Stonehengen perintö
Kansi: Foucaultin heiluri
Kansi: Jumalat juhlivat öisin

{ 0 kommenttia… lisää omasi }

Kommentoi merkintää

Seuraa Kirjavinkkejä Twitterissä Seuraa Kirjavinkkejä Facebookissa Seuraa Kirjavinkkejä sähköpostilla Kirjavinkkien Youtube-kanava