Kansi: Päivi Alasalmi: Loistava yksinhuoltajuus

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Päivi Alasalmi: Loistava yksinhuoltajuus

kirjoittanut Kini30.1.2011
Gummerus, 2011

Kirja siitä, mitä on yksinhuoltajuus, loistavaa. Kirjan alkua ei pidä pelästyä. Se alkaa sillä, että yksinhuoltajuus olisi yhtä kurjuutta. Kaikki menee pieleen, mitään ei jaksa, mihinkään ei pääse ja ollaan vaan lasten kanssa.

Päivi Alasalmi on haastatellut erilaisia yksinhuoltajia. Miehiä ja naisia, nuoria ja jo vanhempia. Tarinat ovat toinen toistaan kiehtovampia selviytymistarinoita. Teksti on hyvin jouhevaa ja sitä lukee suorastaan ahmien.

Kirjaa voisin suositella kaikille yksinhuoltajille ihan vaan tsemppaukseksi. Kaikille muille sitten siksi, että ihan vaan tiedoksi, mitä se yksinhuoltajuus on. Sitä, ettei se sittenkään ole kadehtimisen arvoista, joskaan ei surkuteltavaakaan. Yksinhuoltajuus on ihan loistavaa. Näin moni tässä kirjassa on sitä mieltä. Vaikka välillä on rankkaa, niin vastaavasti ilon hetkiä on myös.

Kirjan loppupuolella on tärkeitä osoitteita, joita saattaa tarvita, kun joutuu yksinhuoltajaksi, lisäksi kiva peli Haluatko yksinhuoltajaksi?

Kuka vinkkaa? Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Osta kirja itsellesi – kun ostat näiden linkkien kautta, tuet Kirjavinkkien toimintaa

Nämä linkit ovat affiliate-linkkejä. Jos ostat kirjoja näiden linkkien kautta, Kirjavinkit.fi saa osan myyntituloista korvauksena. Näillä rahoilla maksetaan palvelimen kustannukset ja toimitussihteerin palkkio.

Katso myös

Päivi Alasalmi — kirjailijan sivu

Kansi: Kirsti Ellilä: Ristiaallokkoa
Kansi: Muistan : Lapsuus
Kansi: Viimeinen tili
Kansi: Tarhapäivä
Kansi: Yösyöttö
Kansi: Marko Kilpi: Elävien kirjoihin
Kansi: Viimeinen yö Twisted Riverillä
Kansi: Alice Kuipers: Terveisin äiti
Kansi: Skeittari
Kansi: Appelsiinin tuoksu

{ 0 kommenttia… lisää omasi }

Kommentoi merkintää

Seuraa Kirjavinkkejä Twitterissä Seuraa Kirjavinkkejä Facebookissa Seuraa Kirjavinkkejä sähköpostilla Kirjavinkkien Youtube-kanava