Kansi: Arturo Pérez-Reverte: Yhdeksäs portti

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Arturo Pérez-Reverte: Yhdeksäs portti

kirjoittanut Mikko24.4.2002
Like, 1998
Alkuteos: El club Dumas (Alfaguara, 1993)
Kääntäjä: Katja Kallio

Yhdeksäs portti on jännittävä ajojahti okkultismin ja Kolmen muskettisoturin maailmoissa. Kardinaali Richelieu kummittelee taustalla, kun kirjaetsivä Lucas Corso selvittää erikoista mysteeriä. Seikkailun ohella voi nauttia paljastuvista salaisuuksista, viittauksista 1800-luvun seikkailukirjallisuuteen ja vanhoista kirjoista.

Kirjasta on tehty myös mainio elokuva, joka kuitenkin hukkaa yhden kirjan perusjuonista. Kirja voittaakin elokuvan kirkkaasti, joskaan Johnny Depp ei ole lainkaan kehno mielikuva kolean tunteettomalle Lucas Corsolle.

Kuka vinkkaa? Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Osta kirja itsellesi – kun ostat näiden linkkien kautta, tuet Kirjavinkkien toimintaa

Nämä linkit ovat affiliate-linkkejä. Jos ostat kirjoja näiden linkkien kautta, Kirjavinkit.fi saa osan myyntituloista korvauksena. Näillä rahoilla maksetaan palvelimen kustannukset ja toimitussihteerin palkkio.

Katso myös

Arturo Pérez-Reverte — kaikki arvostelut

Kansi: Tuulen varjo
Kansi: Libri di Lucan arvoitus
Kansi: Ninni Aalto: Sähköjänis
Kansi: Noidan nahka
Kansi: Hawksmoor
Kansi: Pendragonin legenda
Kansi: Elävien ja kuolleitten kesä
Kansi: Alan Moore ja Kevin O’Neill: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga: 1969
Kansi: Emily the Strange – Pimennon päivät
Kansi: Hopeinen hämähäkki

Seuraa Kirjavinkkejä Twitterissä Seuraa Kirjavinkkejä Facebookissa Seuraa Kirjavinkkejä sähköpostilla Kirjavinkkien Youtube-kanava