Martin Storey: Kauneimmat palmikkoneuleet : Klassinen Aran­tekniikka – uudet mallit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Rowanin neulesuunnittelijalta Martin Storeylta on aikaisemmin suomennettu vuonna 2012 Kustannus-­Mäkelältä ilmestynyt kirja Rakkaat neuleet. Uudessa kirjassaan Storey keskittyy antamaan ohjeita Aran­-neuleisiin Brittein saarilta. Niillehän ovat ominaisia yksivärisinä toteutetut rikkaat neulepinnat, erityisesti palmikkoneuleet.

Kirja on värikylläinen ja kaunis jo katsellakin. Siitä löytyy puseroiden ja liivien lisäksi myös erilaisia asusteita: huiveja, sukkia, pipoja ja kämmekkäätkin. Näillä pienemmillä töillä onkin varmasti helppo päästä alkuun. Ohjeet on esitetty selkein kaavakuvin varustettuina ja kokoja on yleensä S-­XL ­välillä. Näistä neuleista tulee väistämättä varsin lämpimiä, varsinkin kun osassa langat ovat aika paksuja, mutta kyllähän Suomen talvessa sellaisia tarvitaankin. Kaikki ohjeet on toteutettu Rowanin kauniilla langoilla yleensä pehmeissä luonnonväreissä, mikä sopiikin hyvin neuleiden erikoislaatuun. Puikoissa tarvitaan useimmiten niin sanottuja välikokoja, kuten 3,25 ja 3,75. Suomennos on Kristel Nybergin asiantuntevaa työtä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Tuija

Olen Tuija ja olen suhtautunut intohimoisesti kirjoihin ja lukemiseen jo yli 50 vuoden ajan. Myös työni on kirjojen parissa puurtamista, sillä toimin tietopalveluneuvojana Tampereen yliopiston kirjastossa. Luen mieluiten kaikkea laatukirjallisuutta dekkareita ja tyttökirjoja unohtamatta. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...