Korpin kannus

Conn Iggulden: Korpin kannus

Ruusujen Sodan neljännessä osassa vallantavoittelijat vaihtuvat, mutta motiivit pysyvät samoina. Englannin valtaistuimelle riittää tunkua ja vanhat kaunat siirtävät haavat uusille sukupolville. Puolta vaihtanut Warwickin jaarli haluaa yhä toimia kuninkaantekijänä ja nostaa Lancastarit takaisin valtaan. Yhteistyökumppanina hänellä toimii kuningatar ... Lue koko vinkki »
Kolmen liitto

Conn Iggulden: Kolmen liitto

Kolmen liitto jatkaa siitä mihin Myrskylintu jäi. Englannin aatelisuvut käyvät valtataistelua keskenään. Kruununperijä Henrik VI on vakavan sairauden kynsissä ja hänen ranskalainen kuningattarensa Margareetta Anjoulaisen tehtäväksi on jäädä pitämään miehensä valtaistuimella. Yksinkertainen tehtävä ei ole sillä Yorkin herttua Richard on Henrikin pah... Lue koko vinkki »
Myrskylintu

Conn Iggulden: Myrskylintu

Historiallisista romaanisarjoistaan tunnetun Conn Igguldenin uusin sarja on Ruusujen Sota. Aikaisemmin häneltä on käännetty Julius Caesarista kertova Keisari-sarja ja mongolien valloituksista kertova Valloittaja-sarja. Molemmat ovat suhteellisen kevyitä sarjoja, joita yhdistää helppolukuisuus ja toiminnallisuus. Ruusujen sota siirtää lukijansa 1... Lue koko vinkki »