Wivi Lönn : Muistojen albumi

Jussi Jäppinen: Wivi Lönn : Muistojen albumi

Tämä kirja on todellakin kuin valokuva-albumi. Täynnä upeita, vanhoja, väritettyjä valokuvia. Kuvatekstit ovat käsin kirjoitetun näköiset ja tehty niin kuin Wivi Lönn olisi ne itse kirjoittanut. Olen aina ollut kiinnostunut entisajan naisista, jotka ovat kulkeneet omia polkujaan, aikana jolloin on oletettu naisen vain menevän naimisiin, huoleht... Lue koko vinkki »
Pyhä peto

Sami Hilvo: Pyhä peto

Natsit tuhosivat toisen maailmansodan aikana Varsovan. Sen suuri juutalaisväestö puristettiin ensin ghettohin ja sittemmin pääosin tuhoamisleireille. Myös katolilaiset puolalaiset olivat saksalaismiehityksessä kovilla, ja mikäli he halusivat jäädä, oli heidän käytettävä myös häikäilemättä hyväkseen sodan suomia selviytymismahdollisuuksia – usein to... Lue koko vinkki »
Arne

Arne Nevanlinna: Arne : oman elämän kintereillä

Aiemmin turvauduin yleensä Paul Austeriin, kun halusin olla itseäni viisaammassa seurassa lukutuolissani. Nykyään (kun Auster on taantunut kiertämään yhä tihenevää spiraalia oman napansa ympärillä) valintani on ilman muuta Arne Nevanlinna. Neljän hienon romaanin jälkeen Nevanlinna on ottanut aiheekseen tällä kerralla ihan oikean henkilön – itsensä.... Lue koko vinkki »