C.J. Tudor: Liitu-ukko

Vuonna 1986 Ed on 12-vuotias ja auttaa uuden opettajan kanssa tivolin onnettomuudessa pahasti loukkaantunutta tyttöä. Siitä alkaa aikuistumisen kesä, joka päättyy järkyttävään murhaan. Kesän jälkeen mikään ei ole ennallaan, vähiten Edin ja hänen ystäviensä välit. Vuonna 2016 Ed asuu yhä samassa kaupungissa, kun yksi hänen lapsuuden ystävistään t... Lue koko vinkki »
Perkele

Joonas Konstig: Perkele

Joonas Konstigilta teki mieleni lukea muutakin kuin Vuosi herrasmiehenä. Tartuin nyt ensimmäisenä tähän tuhtiin romaaniin, ehkä aiheen houkuttelemana. Perkele kertoo Rekosta, joka palaa Suomeen Afganistanista rauhanturvakeikalta ja on ehkä vähän merkitystä vailla. Sisältöä elämään löytyy, kun Reko kutsutaan Total War -bändin nokkamiehen Kris Lie... Lue koko vinkki »
Kaikki se mitä en muista

Jonas Hassen Khemiri: Kaikki se mitä en muista

Samuel on kuollut. Hän ajoi autolla päin puuta, sen verran tiedetään varmasti. Mutta tekikö hän sen tahallaan? Halusiko Samuel sitä, vai oliko mummon autossa jotain vikaa. Samuel oli vasta 26-vuotias. Nyt hänestä kirjoitetaan kirja. Ensimmäinen kysymys, joka kirjailijalle esitetään on, että minkä ihmeen takia. Siihen kokonainen kirjakaan ei osaa yk... Lue koko vinkki »