Happamat sitruunat

Kirsikka Myllyrinne: Happamat sitruunat : Elämää jaetulla saarella

Kirsikka Myllyrinne muutti perheineen Kyproksen tasavaltaan kesällä 2015 miehensä työn perässä. Hänen kirjansa Happamat sitruunat kertoo noista Välimeren elämään kotiutumisen ja sopeutumisen vuosista 2015-2020. Aina siitä alkaen, kun elokuun 40 asteen helle iskee vastaan Pafoksen lentokentällä. Vaikka kyseessä on Välimeren kolmanneksi suurin saari,... Lue koko vinkki »
Perkele

Joonas Konstig: Perkele

Joonas Konstigilta teki mieleni lukea muutakin kuin Vuosi herrasmiehenä. Tartuin nyt ensimmäisenä tähän tuhtiin romaaniin, ehkä aiheen houkuttelemana. Perkele kertoo Rekosta, joka palaa Suomeen Afganistanista rauhanturvakeikalta ja on ehkä vähän merkitystä vailla. Sisältöä elämään löytyy, kun Reko kutsutaan Total War -bändin nokkamiehen Kris Lie... Lue koko vinkki »
Minun amerikkani

Juha Itkonen: Minun Amerikkani

Minun Amerikkani. Hah. En halua julkaista sen nimistä kirjaa nyt. En voi. Mutta kai minun on pakko, tiedän ettei kustantamo anna minun vaihtaa nimeä, se on jo painettu esitteisiin ja ilmoitettu kirjakauppiaille, liian myöhäistä, kanna ristisi, itsepähän lähdit. Niin kuin lähdinkin, onnellisen tietämättömänä siitä, että Amerikka juuri kirjaa kirjoit... Lue koko vinkki »
Kaspervisio 2020

Kasper Strömman: Kaspervisio 2020

Kasper Strömman on suosittu bloggaaja, joka Kasper Diem -blogissaan käsittelee aikamme ilmiöitä humoristisesti, omalla kuivakan asiallisella tyylillään. Jutut ovat olleet viihdyttäviä, joten kokonainen kirjallinen niitä kuulosti kovin lupaavalta. Kaspervisio 2020 lupaa sata ennustusta Suomen tulevaisuudesta. Kovin kauas Strömman ei jaksa kurkote... Lue koko vinkki »