Saku Tuominen: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Pidän sanonnasta: The way you do one thing is the way you do everything. Tapa jolla teet yhden asian, kertoo paljon siitä, miten teet kaiken, miten suhtaudut elämään. Sitä olen alkanut käyttää ohjenuoranani myös ruokakaupassa ja keittiössä. Saku Tuominen on kirjoittanut monta ruoka-aiheista kirjaa ja siksi kirja, joka kertoo kaiken siitä, mitä hän... Lue koko vinkki »

Julia Tuvesson: Vuokaruoka : Vaivatonta kasvisruokaa uunissa

Monet harrastukset ovat nousseet kukoistamaan blogien ja Instagram-tilien avustamana ja ruoanlaitto on hyötynyt uusista alustoista merkittävästi. Uudet alustat ovat myös nostaneet uusia tähtiä ruokakulttuurin suunnannäyttäjiksi ja ruotsalainen Julia Tuvesson on yksi heistä Tuvessonskan-bloginsa avustamana. Tuvessonin menestys perustuu ajatukseen si... Lue koko vinkki »

Kati Tervo: Punainen pata

Kirjailija ja kolumnisti Kati Tervo on samankaltainen ruoanlaittaja kuin minäkin. Hän on kokkina koko lailla itseoppinut, hän laittaa hyvää ja laadukasta kotiruokaa perheelleen, eikä jaksa panostaa kokkailuihin pelkästään itseään varten. Hän vierastaa liiallista mutkikkuutta, mutta on valmis kokeilemaan uusia makuja ja varioimaan löytämiään resepte... Lue koko vinkki »
Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike

Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike

Mielensäpahoittaja joutuu kiperän tilanteen eteen. Emäntä makaa Kuusikodin vuodeosastolla, eikä ole kotona laittamassa miehelle ruokaa. Hyvä kotiapukin menee ja tilalle tulee joku aivan kelvoton nuori tyttö. Mies ei kuitenkaan anna periksi: jos osaa rakentaa taloja, osaa varmasti laittaa myös ruokaa. No, eihän se ihan niin helppoa ole, mutta kyl... Lue koko vinkki »