Kenellepä eivät marjat, hedelmät tai kasviket maistuisi. Ne voi hankkia tilanteen mukaan metsästä, puutarhasta tai kaupasta. Mitä sen jälkeen, kun raaka-aineet ovat kotona odottamassa, että niille tehdään jotain? Vastapoimittua antaa tähän hyviä vinkkejä.
Kirjan aluksi käydään läpi eri säilöntämenetelmiä vähän historiaankin viitaten. Monen retke...
Lue koko vinkki »
Tiia Koskimiehen Suomalainen smoothiekirja on tosiaan suomalaiseen makuun tehty. Smoothie -kirjoja on paljon tarjolla mutta usein ne ovat sen verran kansainvälisiä, ettei välttämättä joka kirjasta löydy ohjetta esimerkiksi puolukka-punajuuri -smoothieen tai lakkamokkaan.
Suomalaiset raaka-aineet on otettu hienosti käyttöön. Kirjasta löytyy myös ...
Lue koko vinkki »
Lakritsi on maailmanlaajuinen herkku, josta on muuhunkin kuin naposteluun. Lakritsi -kirjassa on ohjeita niin makeisiin herkkuihin kuin reseptejä ruokapöytään.
Lakritsin kansi tuo jo veden kielelle ja voi melkein maistaa lakun maun suussaan. Lukiessa kuitenkin oppii, että lakritsia on moneen muotoon. Reseptien lisäksi kirjassa on tietoa herkusta s...
Lue koko vinkki »
Voiko suklaata rakastava ihminen olla enempää innoissaan, kun saa käteensä 265 sivuisen opuksen suklaasta?! Herkullisen ihanaa!
Suklaata -kirja on oiva tapa tutustua tarkemmin suklaaseen ja siitä tehtäviin herkkuihin. Kirjaan on koottu paljon tietoa kaakaosta ja kaakaopavuista, niiden alkuperästä ja käyttötarkoituksista. Terveellistä raakasuklaa...
Lue koko vinkki »