Saku Tuominen: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Pidän sanonnasta: The way you do one thing is the way you do everything. Tapa jolla teet yhden asian, kertoo paljon siitä, miten teet kaiken, miten suhtaudut elämään. Sitä olen alkanut käyttää ohjenuoranani myös ruokakaupassa ja keittiössä. Saku Tuominen on kirjoittanut monta ruoka-aiheista kirjaa ja siksi kirja, joka kertoo kaiken siitä, mitä hän... Lue koko vinkki »
Kotiruokaa vauvalle

Päivi Enarvi ja Jaana Koskenniemi: Kotiruokaa vauvalle

Kukapa tuore äiti tai isä ei olisi vauvan aloitellessa taipalettaan kiinteiden ruokien parissa hieman hukassa. Mitä vauvalle saa – tai pitää – missäkin vaiheessa syöttää? Mitä ruoka-aineita olisi taas välteltävä ja miten ruokinnan kanssa olisi syytä edetä? Tällaisiin arkipäivän pulmatilanteisiin Kotiruokaa vauvalle -opus on oivallinen apuväline.... Lue koko vinkki »
Lasten eka keittokirja

Wilma Hurskainen ja Anu Vallinkoski: Lasten eka keittokirja

Monet lapset innostuvat asioista parhaiten, kun saavat olla käytännön tekemisessä mukana. Tämä pätee myös ruoanlaittoon ja Lasten eka keittokirja madaltaa kynnystä kokeilemaan aivan itse. Konseptina on selkeät ohjeet ja paljon kuvia. Plussaa siitä, että kuvat ovat luonnollisen näköisiä ja pääpaino on ruoassa eikä kattauksessa tai koristelussa. M... Lue koko vinkki »
Reseptikuningatar : Palkittua kotiruokaa

Kaisa Sillanpää: Reseptikuningatar : palkittua kotiruokaa

Kaisa Sillanpää, perheenäiti, ruokablogisti ja kotiruokainnovaattori, on vuodesta 2008 lähtien ottanut osaa lukemattomiin reseptikilpailuihin – ja niittänyt menestystä, yli 60 kilpailussa. Reseptikuningatar, kuten Kaisa oivallisesti itseään tituleeraa, on tämän teoksen myötä päässyt esittelemään menestyksekkäitä ruokaideoitaan myös perinteisiä keit... Lue koko vinkki »
Perheateria

Ferran Adrià: Perheateria : kokkaa kotona Ferran Adriàn kanssa

Yhdessä syöminen on tärkeää. Yleensä tavataan puhua lähinnä perheen keskinäisen aterioinnin merkityksestä, mutta toki sosiaalisuuden yhdistäminen syömiseen on tärkeää muutenkin – esimerkiksi työpaikalla. Tämän ymmärsi erityisen hyvin katalonialainen Ferran Adrià, legendaarisen kolmen Michelin-tähden elBulli-ravintolan pääkokki, joka tarjoili vuosie... Lue koko vinkki »