Ullan parhaat leivontaohjeet

Ulla Svensk: Ullan parhaat leivontaohjeet

Ullan parhaat leivontaohjeet -kirja kokoaa yksien kansien sisään kolme Ulla Svenskin aiemmin julkaistua kirjaa. Tähän kirjaan ohjeet on koottu kirjoista Unelmakakut (2008), Lempileivonnaiset (2009) ja Juhlaleivonnaiset (2010). Ohjeita tässä kirjassa on siis paljon! Sivuilta löytyy myös ohjeet kakkupohjiin ja konditoriasanastoon. Leivonnaiset ova... Lue koko vinkki »
Emman kakkukirja

Emma Iivanainen: Emman kakkukirja : Leivo, kuorruta ja koristele

Kakkutaitelija ja kansainvälistä uraa luova Emma Iivanainen on koonnut kirjaansa 65 herkullista ja helppoa reseptiä. Kirjaan ovat päässeet niin täytekakut kuin kakkutikkarit ja kuppikakut. Ohjeet ovat helppoja, joten kynnys kulhoon tarttumiseen on kotileipurillakin matala. Etenkin täytekakuissa näkyvät tämän ajan trendit; tämä kakkukirja on tyyl... Lue koko vinkki »
Suuri suomalainen grillikirja

Patrik Spåra ja Sari Spåra: Suuri suomalainen grillikirja

Suuri suomalainen grillikirja on osuvasti nimetty. Kirja on suomalainen ja kieltämättä isokokoinen.Se on myös näyttävästi kuvitettu ja omiaan herättämään ruokahalua. Kirja keskittyy resepteihin. On kanaruokia, kalaruokia, liharuokia, pizzaa ja burgereita, kasvisruokia, jäklkiruokia ja erilaisia lisukkeita kuten salaatteja, kastikkeita, maustevoi... Lue koko vinkki »
Suklaata

Elisabeth Johansson: Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

Voiko suklaata rakastava ihminen olla enempää innoissaan, kun saa käteensä 265-sivuisen opuksen suklaasta?! Herkullisen ihanaa! Suklaata-kirja on oiva tapa tutustua tarkemmin suklaaseen ja siitä tehtäviin herkkuihin. Kirjaan on koottu paljon tietoa kaakaosta ja kaakaopavuista, niiden alkuperästä ja käyttötarkoituksista. Terveellistä raakasuklaat... Lue koko vinkki »

Ben Fordham ja Felipe Fuentes Cruz: Aitoa Meksikon ruokaa

Felipe Fuentes Cruzin ja Ben Fordhamin kirjassa Aitoa Meksikon ruokaa tutustutaan autenttisiin meksikolaisiin ruokaresepteihin. Kirja on värikylläinen ja pirteä. Ravintoloitsijakaksikon kirjassa pyritään aitoihin meksikolaisiin makuihin, ja autenttisuudesta tingitään vain vähän. Jo ensisivuilla ennen varsinaisia ruokareseptejä lukijalle neuvotaa... Lue koko vinkki »

Abraham Bérengère: Kotona tehdyt macaronit

Oletko joskus haaveillut leipovasi täydellisiä macaron-leivoksia? Olet ehkä nähnyt ohjeen, mutta todennut sen liian vaikeaksi? Noh, tässäpä olisi tarjolla kirja, josta ohjeet löytyvät kuvallisina ja kirjallisina. Kirjan mukana tulee pursotinpussi sekä 6 erilaista tyllaa, joten näiden avulla pääset helposti alkuun! Macaron on ranskalainen herkku,... Lue koko vinkki »