Saku Tuominen: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Pidän sanonnasta: The way you do one thing is the way you do everything. Tapa jolla teet yhden asian, kertoo paljon siitä, miten teet kaiken, miten suhtaudut elämään. Sitä olen alkanut käyttää ohjenuoranani myös ruokakaupassa ja keittiössä. Saku Tuominen on kirjoittanut monta ruoka-aiheista kirjaa ja siksi kirja, joka kertoo kaiken siitä, mitä hän... Lue koko vinkki »

Julia Tuvesson: Vuokaruoka : Vaivatonta kasvisruokaa uunissa

Monet harrastukset ovat nousseet kukoistamaan blogien ja Instagram-tilien avustamana ja ruoanlaitto on hyötynyt uusista alustoista merkittävästi. Uudet alustat ovat myös nostaneet uusia tähtiä ruokakulttuurin suunnannäyttäjiksi ja ruotsalainen Julia Tuvesson on yksi heistä Tuvessonskan-bloginsa avustamana. Tuvessonin menestys perustuu ajatukseen si... Lue koko vinkki »

Piritta Kantojärvi: Viiden tähden vaellus

Retkeilijöiden ruokatottumuksia on varmaan yhtä paljon kuin retkeilijöitä. Yksi haluaa yksinkertaista ja energiapitoista ruokaa, toinen makuelämyksiä nuotiolla tunnelmoiden. Tämä kirja on kaukana purkkihernekeiton ja valmispastan maailmasta. Monet ohjeet vaativat paneutumista aiheeseen jo ennen retkeä. Viiden tähden vaellus alkaakin jo kotona. T... Lue koko vinkki »