Emman kakkukirja

Emma Iivanainen: Emman kakkukirja : Leivo, kuorruta ja koristele

Kakkutaitelija ja kansainvälistä uraa luova Emma Iivanainen on koonnut kirjaansa 65 herkullista ja helppoa reseptiä. Kirjaan ovat päässeet niin täytekakut kuin kakkutikkarit ja kuppikakut. Ohjeet ovat helppoja, joten kynnys kulhoon tarttumiseen on kotileipurillakin matala. Etenkin täytekakuissa näkyvät tämän ajan trendit; tämä kakkukirja on tyyl... Lue koko vinkki »
Maailman paras karkintekijän käsikirja

Elizabeth LaBau: Maailman paras karkintekijän käsikirja

Onko mitään ansaitumpaa herkkua kuin itse tehdyt karkit? Maailman parhaassa karkintekijän käsikirjassa on ohjeita monenlaiseen herkkuun, löytyy tikkareita, toffeita, konvehteja ja vaahtokarkkeja. Suklaalle pyhitettyjä kirjoja on paljon, kuten muillekin leivoksille, mutta karkkiohjeet jäävät yleensä jouluisiin piparminttunappeihin tai tryffeleihin. ... Lue koko vinkki »
Suklaata

Elisabeth Johansson: Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

Voiko suklaata rakastava ihminen olla enempää innoissaan, kun saa käteensä 265-sivuisen opuksen suklaasta?! Herkullisen ihanaa! Suklaata-kirja on oiva tapa tutustua tarkemmin suklaaseen ja siitä tehtäviin herkkuihin. Kirjaan on koottu paljon tietoa kaakaosta ja kaakaopavuista, niiden alkuperästä ja käyttötarkoituksista. Terveellistä raakasuklaat... Lue koko vinkki »

Corinne Jausserand: Kotona tehdyt suklaat

Kotona tehdyt suklaat -kirjassa on parisenkymmentä reseptiä erilaisille pienille suklaakonvehdeille. Konvehtien näpertely saattaa tuntua vaivalloiselta, mutta kirjan mukana tulee 30 uudelleenkäytettävää silikonimuottia, mikä innostaa kokeilemaan omien suklaamakeisten tekoa. Heti ensiselauksella tulee poimittua puolenkymmentä varmaa lempiherkkua.... Lue koko vinkki »