Kilpailu

Kilpailu on toistaiseksi tauolla.

Kirjavinkkien kilpailussa on palkintona yksi kirja – mutta sen saa valita noin 30 kirjan joukosta. Mikä on sinun suosikkisi? Kirjapalkintoja arvotaan myös joka kuukausi kaikkien Kirjavinkkien juttuja kommentoineiden kesken.

Kilpailun palkinnot

Kilpailujen säännöt

  • Kilpailuun osallistuminen edellyttää alla olevan lomakkeen täyttämistä. Pakollisia kohtia ovat nimi, sähköpostiosoite, valittu kirja ja käyttäjäryhmä. Muita kohtia ei ole pakko täyttää. Vajaita vastauksia ei huomioida arvonnassa. Lipukkeet, joissa ei ole valittu palkintoa, menevät roskiin.
  • Sähköpostiosoite vaaditaan, jotta voin ottaa yhteyttä voittajaan ja kysellä osoitetietoja. Saatan myös vastailla kysymyksiin ja kysellä muuten vastauksienne johdosta. Osoitteita ei säilytetä kisan loppumisen jälkeen eikä käytetä muuhunkaan hämäräperäiseen.
  • Yksi vastaus osallistujaa kohden.
  • Kilpailuun saavat osallistua kaikki, paitsi Kirjavinkkien entiset ja nykyiset avustajat.
  • Palkintoon sisältyy palkinnon lähettäminen minne tahansa Suomessa. Ulkomailla asuvat saavat osallistua, mutta palkinnon saaminen edellyttää ulkomaille lähettämisestä koituvien lisäkulujen maksamista.
  • Palkinnosta ei mene arpajaisveroa (Arpajaisverolaki 6 §).
  • Kilpailuaika päättyy 17.11. klo 23.59. Palkinto arvotaan kaikkien kelvollisten vastausten kesken ja toimitetaan voittajalle parin viikon sisällä kilpailun päättymisestä.
  • Voittajalla on kilpailun päättymisestä alkaen viikko aikaa vastata yhteydenottoon, sen jälkeen arvomme uuden voittajan. Jos tiedät, ettet voi lukea sähköpostiasi kilpailun päättymisen aikoihin, liitä vastaukseesi puhelinnumerosi tai muu yhteydenottokeino.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi tai tilaa RSS-syöte, niin saat uudet vinkit luettavaksesi automaattisesti ja vaivattomasti! Kirjavinkit löydät myös Facebookista.

Jos et ole ennen tutustunut Kirjavinkkeihin, hyvä aloituspiste tutustumiseen voisi olla vaikkapa lista vuoden 2012 parhaista vinkkauksista.

Tykkäämällä Kirjavinkeistä Facebookissa saat uudet vinkit suoraan Facebook-virtaasi joka päivä:

Kilpailulomake

Viestisi menee hyvin suurella varmuudella perille, vaikka lomake muuta väittäisi tai lataisi pitkään. Älä siis kokeile useammin, kiitos.

Osallistu arvontaan vain kerran! Vastaukset käydään läpi ennen arvontaa ja tuplat poistetaan, joten aiheutat vain ylimääräistä työtä itsellesi ja arvonnan järjestäjille osallistumalla kahdesti (tai useammin).

(Sähköpostitilaajat ja syötteenlukijat huomatkaa, että lomake toimii vain Kirjavinkkien sivulta. Tulkaa siis kilpailusivulle täyttämään se!)

Tutustu aikakauslehtien parhaisiin tarjouksiin ja tilaajalahjoihin!