150 korttipeliä

Kirjavinkkien päätoimittajan Mikko Saaren kolmas kirja, 150 korttipeliä, ilmestyy huomenna 1.7.2010. Kirjan julkaisee Avain. Yli 500-sivuinen pokkari on tukeva paketti korttipelejä. Kirjassa esitellään niin perinteisimmät klassikot kuin koko joukko pelejä, joita ei ole koskaan aikaisemmin julkaistu suomeksi.

150 korttipeliä sopiikin moneen käyttöön. Se on erinomainen korttipelikirja, joka yhdessä korttipakan tai parin kanssa tarjoaa viihdettä lähes loputtomasti. 150 korttipeliä esittelee peruspelit niille, joilla ei ole muita korttipelikirjoja, mutta tarjoaa tuoretta näkemystä klassikoihin ja erikoisia uutuuksia niille, jotka tuntevat jo paljon korttipelejä.

Kirjaa saa kaikista kirjakaupoista. Tilaa kirja BookPlussasta (hintaan 10,95 €), niin tuet samalla Kirjavinkkejä. Kirja on julkaistu pokkarina, jotta hinta on saatu mukavan edulliseksi. Lisäksi pienikokoinen ja kevyt kirja kulkee helposti korttipakan kanssa mukana matkoilla ja tarjoaa tekemistä missä tahansa.

Kirjan seuraksi on avattu Korttipeliopas-nettisivut, joilta löydät kirjan sisältöä täydentävää aineistoa, muun muassa korttipelien sääntöjä ja tietoa pelikorteista. Lisäksi Korttipelioppaassa on pelikorttikauppa, jossa myydään epätavallisia pelikortteja, kuten keskieurooppalaisia korttipakkoja ja pelikäyttöön sopivia tarot-kortteja.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 972 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...