Äänestä Blogistanian Finlandiaa täällä

Finlandia 2014Blogistanian Finlandiaa ja muita Blogistania-palkintoja äänestetään viikon kuluttua, maanantaina 26.1.2015. Äänestysohjeet löydät palkinnon esittelysivulta. Lue ohjeet läpi ja kirjoita sitten tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot, mistä oma listasi löytyy maanantaina 26.1. klo 10.

Finlandian äänet kerätään heti kymmenen jälkeen, eikä myöhästyneitä ääniä huomioida. Ajasta siis äänestyspostauksesi ilmestymään kymmeneksi ja käy lisäämässä linkki tänne jo hyvissä ajoin, niin et myöhästy.

Muista myös muut palkintokategoriat. Globaliaa emännöi Kirsin Book Club, Kuopusta Notko, se lukeva peikko ja Tietoa 1001 kirjaa ja yksi pieni elämä. Voit äänestää joka kategoriassa samalla äänestysviestillä, kunhan muistat linkittää sen jokaisen osallistumasi kategorian ääntenlaskupostaukseen.

26.1.2015 klo 10.08: osallistuminen ei ole enää mahdollista.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 969 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...