Avustajaksi Kirjavinkkeihin?

Niin aktiivisesti kuin kirjavinkkejä ilmestyykin, kaipaamme silti lisävahvistuksia riveihimme. Avustajille ei ole luvassa rikkauksia tai edes kirjoituspalkkioita, mutta tarjolla on innokasta yleisöä yli 1 500 Facebook-fanin ja lähes 500 RSS-tilaajan verran —  siihen päälle sitten pelkästää nettisivuille eksyvät. Myös arvostelukappaleita voi saada luettavakseen.

Koska Kirjavinkeillä on jo jonkin verran ahkeria avustajia, edellytämme uusilta avustajilta asiantuntemusta sellaisesta kirjallisuudesta, joka on Kirjavinkeissä jäänyt toistaiseksi pimentoon. Yksi tällainen alue on runous, ottaisimme mieluusti avustajaksi jonkun, joka lukee aktiivisesti runoja ja osaisi vinkata uuden ja vanhemmankin kotimaisen runouden parhaat palat. Nuortenkirjojakin voitaisiin esitellä enemmän.

Nämä esimerkkeinä — keksitte varmaan kaikenlaista puutetta Kirjavinkkien tarjonnassa. Vinkata voi niin uusia kuin vanhoja kirjoja, omien mieltymystensä mukaan. Pääpaino on suomen- ja englanninkielisellä kirjallisuudella, mutta muutakin voi vinkata, jos kokee tarpeelliseksi.

Jos haluat Kirjavinkkien avustajaksi, lähetä työnäyte osoitteeseen mikko at kirjavinkit.fi. Kirjoita siis mielestäsi Kirjavinkkeihin sopiva arvio kirjasta, mieluusti tietysti sellaisesta, jota ei ole vielä Kirjavinkeissä esitelty.

Kommentti

  1. Hei! Olen viittä vaille Yleisen kirjallisuustieteen maisteri Helsingin yliopistosta. Tekeillä on gradu Albert Camus´n teoksesta Sivullinen, tai oikeasti Sivullisuude teemasta kirjallisuudessa tämän teoksen kautta.
    Voisin malliksi arvostella tuon teoksen, ei ainakaan minun silmiini ole osunut Sivullisen arvostelua. Teema on ajankohtainen nyt tässä maailmassa, monella tapaa.
    Ystävällisin terveisin,
    Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.