Huhtikuun kommenttiarvonnan voittaja

Huhtikuun arvonnassa onni suosi taas tuttua voittajaa. Voittajaksi arvottiin Sirpa, jonka voitokas kommentti kirjoitettiin Ikkunat yöhön -kirjan arvosteluun:

Hämmennyin, kuinka vahva romaani tämä olikaan ja miten syvästi vaikutti minuun. Aluksi tosiaan henkilögalleria tuntui sekavalta, kun kertoja vaihtui joka luvussa, samoin aikakausi. Lopulta piirsin itselleni sukukartan henkilöistä ja se aukaisi ikkunat yöhön. Kirja piti otteessaan loppuun asti ja yllätyksiä sai kokea vielä kirjan loppuosuudellakin. Suosittelen vahvasti.

Sirpa valitsi palkinnoksi Alice Munron kirjan Kallis elämä.

Vähäisen kiinnostuksen vuoksi kommenttiarvonta jää nyt tauolle: tämäkään arvonta ei enää toimi halutulla tavalla. Niin paljon kuin arvostammekin Sirpan, Pyryn ja Timon kommentteja, kommenttien määrä muilta vierailijoilta on jäänyt vähäiseksi ja niitä tällä kilpailulla on tarkoitus kannustaa.

Kommentit ovat edelleen erinomaisen tervetulleita, mutta arvonta jää nyt tähän.

Edellisen arvonnan tulokset

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 993 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...