Huhtikuun kommenttiarvonnan voittaja

Huhtikuun arvonnassa onni suosi taas tuttua voittajaa. Voittajaksi arvottiin Sirpa, jonka voitokas kommentti kirjoitettiin Ikkunat yöhön -kirjan arvosteluun:

Hämmennyin, kuinka vahva romaani tämä olikaan ja miten syvästi vaikutti minuun. Aluksi tosiaan henkilögalleria tuntui sekavalta, kun kertoja vaihtui joka luvussa, samoin aikakausi. Lopulta piirsin itselleni sukukartan henkilöistä ja se aukaisi ikkunat yöhön. Kirja piti otteessaan loppuun asti ja yllätyksiä sai kokea vielä kirjan loppuosuudellakin. Suosittelen vahvasti.

Sirpa valitsi palkinnoksi Alice Munron kirjan Kallis elämä.

Vähäisen kiinnostuksen vuoksi kommenttiarvonta jää nyt tauolle: tämäkään arvonta ei enää toimi halutulla tavalla. Niin paljon kuin arvostammekin Sirpan, Pyryn ja Timon kommentteja, kommenttien määrä muilta vierailijoilta on jäänyt vähäiseksi ja niitä tällä kilpailulla on tarkoitus kannustaa.

Kommentit ovat edelleen erinomaisen tervetulleita, mutta arvonta jää nyt tähän.

Edellisen arvonnan tulokset

3 kommenttia

  1. Ihan okei lopettaa arvonta. Välillä tuli itselläkin laitettua aika töppöjä kommentteja. Asiallisintahan olis kertoa mielipiteensä kirjasta: miksi piti tai ei yms.
    Enemmänkin olis voinut viime kuussakin kommentoida, mutta ei sattuneet taas luetut kirjat yksiin. Olen lueskellut viime aikoina aika vähän ja aiemmin ilmestyneitä kirjoja tai sellaisia,mitä täällä ei ole vinkattu. Kiitos kuitenkin tästä viimeisen arvonnan palkinnosta 🙂
    Vinkkaillaan ja kommentoidaan edelleen.

  2. Olisihan se tosiaan mukava, jos muutkin kuin vakiporukka kommentoisi. Potevatko ihmiset kevätkuumettä? Eikö lukeminen ja kirjoittaminen maistu kun ulkona aurinko paistaa, luonto viheriöi ja linnut laulaa.

  3. Itse koen, ettei viime aikoina ole ilmestynyt tai täällä vinkattu niin paljon itseäni kiinnostavia kirjoja, kuin joskus aikaisemmin. Vielä vuosi sitten lukulista venyi venymistään, uusia kiehtovia kirjoja putkahteli kuin sieniä sateella. Nyt olen ehtinyt kahlata lukulistaa läpi ja lukea muutamia vanhojakin kirjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *