Kilpailu päättyi

Kirjavinkkien kilpailu päättyi keskiyöllä. Siihen mennessä vastauksia tuli 555 kappaletta, mikä on oikein sopiva määrä. Voittaja arvottiin tällä kertaa saman tien. Onnettarena toimi Random.org, joka valitsi voittajaksi vastauksen numero 124. Kun osallistujia kelataan alusta aakkosjärjestyksessä, 124. vastaaja oli Heta Simpanen. Onnittelut Hetalle!

Hetalle lähtevät siis Max Mannerin 72h tekijän omistuskirjoituksella, Audrey Niffeneggerin Hänen varjonsa tarina, Juan Gómez-Juradon Petturin merkki, C.J. Sansomin Talvi Madridissa ja Andrea Maria Schenkelin Tapaus Kalteis. Lukemisen iloa!

Kilpailu ei tyhjentänyt arvostelukappalevarastoa täysin ja lisää on tulossa, joten uutta kilpailua on luvassa jossain vaiheessa, alkusyksystä viimeistään. Tähän kisaan valikoin mysteeri- ja murhakirjoja, seuraavassa paketissa on sitten jotain muuta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 965 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...