Kilpailun voittajalle Makeannälkä

Kilpailuun tuli 432 vastausta, joista onnetar arpoi voittajaksi Marjo Kinnusen. Marjo valitsi palkinnoksi Ian McEwanin vakoojatarinan Makeannälkä. Palkinto onkin jo postissa.

Kilpailu jää tällä erää tauolle. Kiitos kaikille, jotka kilpailuun osallistuivat. Viime aikoina on alkanut vaikuttaa siltä, ettei kilpailun järjestämisestä saa oikein vastinetta rahoilleen: osallistujia on runsaasti, mutta nimet alkavat olla jo kovin tuttuja. Kilpailun tarkoitus oli houkutella sivuille uusia kävijöitä, mutta kun valtaosa osallistujista on ihmisiä, jotka harrastavat nettikilpailuihin osallistumista, mielenkiinto kisan järjestämiseen karisee kummasti.

Kommenttiarvonta sen sijaan jatkuu edelleen: kaikkien marraskuun aikana Kirjavinkkejä kommentoineiden kesken arvotaan joulukuun alussa kirjapalkinto.

11 kommenttia

 1. kiva kun kilpailun tauottamisen syyn kerroitte rehellisesti

 2. Pakko tunnustaa, että ensimmäinen tutustumiseni Kirjavinkit sivustoon tapahtui juuri tuon kilpailun ansiosta. Yleensä en osallistu lainkaan kilpailuihin netissä mutta kun oli kyse kirjoista menetin hetkeksi ”harkintakykyni” ja osallistuin:)
  Aion jatkossakin vierailla sivustolla säännöllisesti vaikka kilpailua ei olisikaan. Vinkit hyvästä lukemisesta ovat aina tervetulleita. Arvonta olisi mukava lisä mutta ei kuitenkaan pääasia.

  Onnittelut Marjo Kinnuselle tämänkertaisesta voitosta. Ian McEwanin Makeannälkä on ehdottomasti minunkin lukulistallani

 3. Ihan hyvä näin, kyllä arvonnassakin voi edellyttää muutakin kuin vain nimenkirjoitustaidon. Voittehan arpoa kommentoijien kesken kaksi kirjaa 🙂 Tai yhden arpoa ja yhden valita parhaalle kommentille. Tietysti jos kommentteja tulee satamäärin, niin sitten turhan työläs.

 4. Enpä osallistu kilpailuihin kilpailujen itsensä takia, vaan olen ihan muutenkin ahkera vierailija sivustollanne. 🙂 Eli pieni pettymys, mutta onneksi kilpailu säilyy näin kommentoimalla.

 5. Minuakin harmittaa kilpailun lopettaminen, aloin juuri ”metsästää” listalta orkideakirjaa. Minä olen ollut tyytyväinen Kirjavinkkien antiin, olen saanut monen monta kirjaa luettavien listalle. Aion kyllä jatkaa vinkkien lukemista edelleen, koska kilpailun takia en alunperin sivustolle tullut. Minullakin McEwanin kirja lukulistalla, kirjaston varausjonossa.

 6. Minä en tunne ketään, joka osallistuisi nettikilpailuihin. Tämä kirjavinkkien kisa oli ensimmäinen, johon itse tutustuin. Mukava näitä vinkkejä on lukea ilman kilpailuakin.

 7. Niina, Orkideakirja on yhä tarjolla, joten kommentoimalla ahkerasti sinulla on itse asiassa paljon paremmat mahdollisuudet napata kirja itsellesi.

 8. Harmi että kilpailu lopetetaan. Olen osallistunut kilpailuun varmaan joka kuukausi, mutta kilpailu ei suinkaan ole syy käydä Kirjavinkit-sivustolla. Saan paljon hyviä lukuvinkkejä täältä enkä aio lopettaa sivuston käyttöä tähän. Kilpailu on vaan ollut mukava lisä!

 9. Mikäs siinä, täysin ymmärrettävää motiivien valossa. Toivottavasti kommenttiarvontaa ei kuitenkaan tuhota samasta syystä, tai jos tuhotaankin niin arvostelukappaleet pistetään joka tapauksessa rehellisesti kiertämään tavalla tai toisella ja mieluiten ilman voittoa kääriviä välikäsiä kuten divareita (joille toki kaikki kunnia, mutta niitä ei ole syytä ottaa mukaan tähän).

 10. Kommenttiarvonta palvelee tarkoitusta ja on kerran kuussa tapahtuvana pienempi niin vaivannäöltään kuin kustannuksiltaan, joten sen lopettamiseen ei ole niin paljon syitä.

  Olen pistänyt palkinnoiksi kelpaamattomia kirjoja tähän asti kiertoon viemällä niitä lähikirjaston kierrätyshyllyyn. Nyt jakelin palkintolistan kirjoja kirjabloggaajien Facebook-ryhmässä ihan ilmaiseksi. Divareihin niitä ei ole ollut syytä kantaa.

 11. Kiitos arvonnoista, tosin arvontaonni ei osunut kohdalle paitsi tavallaan sitten tuolla kirjabloggaajien fb-ryhmässä 🙂 Roikun mukana lukijana ilman arvontaakin, onneksi lukuvinkit eivät lopu vaikka arvonnat loppuvatkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.