Kilpailun voittajille Gorilla ja Sokkoleikki

Kilpailun voittajaksi arvottiin Hannu Halmesmäki, jonka valinta oli Juhani Karilan novellikokoelma Gorilla. Koska edellisen kerran voittaja ei vastannut viesteihini, arvoin tällä kertaa toisenkin voittajan: Elise Hanhimäki voittaa itselleen John Verdonin dekkarin Sokkoleikki. Kaikkiaan arvontaan tuli 416 vastausta.

Tässä tämän kierroksen suosituimmat kirjat:

(Onko kukaan muuten ylipäätään kiinnostunut näistä listoista, eli kokoanko näitä turhaan?)

Koska Tulppaanimurhat ei kelvannut edellisen kilpailun voittajalle, se palaa takaisin listalle. Toisena uutena kirjana listalle saadaan David Van Reybrouckin mainio historiikki Kongo : Historia. Kevään arvostelukappaleita on saapunut sen verran, että seuraavan kilpailun palkintolistalle saadaan jo jokunen uusi kirja (palkintokirjat ovat siis Kirjavinkkien päätoimittajan saamia arvostelukappaleita, mistä syystä valikoima on hivenen vinoutunut paikka paikoin).

Osallistu kilpailuun!

3 kommenttia

  1. Laita vaan lista suosituimmista kirjoista. Kyllä minä ainakin olen kiinnostunut siitä mistä muut on kiinnostuneet… tai siis… tilastot on aina kivoja (olenko vähän outo?).

  2. Juu, kiva on kattoo mitä toiset havittelee, toiveissa ainakin vielä itselläni toiveeni, koska ei näytä olevan suosikeissa

  3. Höhöö, näkisittepä sen taulukkolaskennan, mihin nämä kirjaan… Tilastoista pitäminen on ihan normaali ihmiselon muoto, rohkenen väittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.