Suopeuden voittaja arvottu

Kirjavinkkien tuoreimmassa kilpailussa arvottiin voittajalle Richard Powersin Suopeus. Kilpailuun osallistui 409 kirjantavoittelijaa, joista Random.org arpoi voittajaksi Ari Kettusen. Onnittelut Arille.

Kilpailuvastausten ohessa tuli tukuttain mukavaa palautetta, kiitos siitä – tavallisesti teistä lukijoista ei juuri kuulu, joten on aina mukava kuulla, että tekemämme työ miellyttää.

Joku kaipaili helppoa selailumahdollisuutta niitä tilanteita varten, kun ei tiedä, mitä etsii. Tällaiseen käyttöön suosittelen lämpimästi avainsanapilveä – sieltä löydät kaikki Kirjavinkkien yli 3000 avainsanaa, joilla kirjoja on kuvailtu. Joukosta luulisi löytyvän jotain mielenkiintoista tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tuota sivupalkkia kannattaa myös vilkuilla, siitä löydät muun muassa kuukauden kirjailijan ja linkit suosituimpiin genrelistoihin – esimerkiksi dekkareiden ja scifin perään kyseltiin palautteissa, ja molempia meiltä löytyy todella paljon.

Kirjavinkkien kymmenvuotisjuhlallisuudet näkyvät siinä, että seuraava kilpailu potkaistaan käyntiin heti tällä viikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.