Tammikuun kommenttiarvonnan voittaja

Tammikuun kommenttiarvonnassa kirjapalkinnon voitti Eija Lehto, joka kommentoi kommenttikilpailun avausviestiä 8.1. näin:

Olen käyttänyt sivuja pitkään ja uusi ulkoasukin miellyttää.

Palkinnoksi Eija saa valita kirjan päätoimittajan kirja-arkusta. Onnittelut voittajalle!

Yhteensä tammikuun aikana jätettiin 65 kommenttia, mikä on selvästi enemmän kuin aikaisemmin, joten jatkamme ilomielin kirja-arvontoja. Muistakaa siis kommentoida ahkerasti, jokainen helmikuun aikana jätetty kommentti on arpalipuke, jolla voi voittaa kirjapalkinnon. Jos helmikuun aikana Kirjavinkkeihin tulee sata kommenttia, arvomme kaksi kirjapalkintoa.

5 kommenttia

  1. Aina kun sulkakynä ilmestyy fasebookiin tiedän että täyttä asiaa on tarjolla.

  2. Mitä on tapahtunut sivuille? Toissapäivänä kävin viimeksi ja olivat ns. entisellään. Onko tullut liikaa kommentteja vai miksi ei pääse samalla lailla kommentoimaan eikä lukemaan kommentteja kuin vielä alkuviikosta? Silloin oli vielä sivun yläosassa palkit kirjaarvostelulle, taustalle/palautteelle, jne jne. Nyt ne puuttuvat tyystin. Sen sijaan on vasemmalla jokin ”home”-neliö, jota painamalla ei tapahdu mitään. Olen ymmälläni.

  3. Kas, valikko oli jostain syystä pudonnut kärryiltä. En ymmärrä miksi, mutta nyt se on palautettu. Kommentoinnin pitäisi toimia, ainakin muutkin ovat kommentoineet sillä välin.

  4. Joo, nyt toimii taas. Ihan joka päivä en käy, mutta aina kun voin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.