Uusia selailumahdollisuuksia

Kirjavinkkeihin olisi kiva kehitellä kaikenlaista uutta, mutta lähes 1 400 vinkin arkisto tarkoittaa, että sellaiset projektit, jotka vaativat jokaisen vinkin läpikäymistä, eivät juuri etene. Uudemmissa vinkeissä olevat vuosiluvut ja julkaisutiedot tulevat pikkuhiljaa kaikkiin vinkkeihin, mutta olen päässyt takaisin päin mennessä vain vuoteen 2009 saakka. Kestää siis vielä hetki.

Sen sijaan toisen projektin sain tehtyä vain muutamassa tunnissa: nyt kaikki vinkit on luokiteltu kotimaisiin, ulkomaisiin ja käännöksiin ja kielen mukaan suomenkielisiin ja englanninkielisiin (ja yhteen ranskankieliseen). Toivottavasti näistä uusista selailumahdollisuuksista on iloa kirjavinkkien selailussa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 969 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...