Voita kirja isosta valikoimasta

Kirjavinkkien palkintopino

Kirjavinkkien kilpailussa on tällä kertaa tarjolla vain yksi kirja – mutta sen saa valita lähes 40 kirjan joukosta. Tarjolla on tietokirjallisuutta, dekkareita, sarjakuvia, scifiä, fantasiaa, nuortenkirjoja, suomalaista, ulkomaista… aika hyvä valikoima.

Kilpailuaikaa on 20.5.2012 asti, joten siihen asti on aikaa käydä osallistumassa. Ja jos tällä kertaa ei onnista, ei hätää – seuraavalla kerralla on tarjolla samat kirjat, poislukien tietysti se kirja, jonka tämän kisan voittaja valitsee. Ja kun kyse on luetuista arvostelukappaleista, uusia kirjoja tulee palkintoläjään sitä mukaa kun arvostelukappaleita saadaan luettua ja arvostelut julkaistua. Seuraavalla kerralla on siis tarjolla taas jotain uutta!

Kilpailuun osallistuminen on helppoa, kerro vain yhteystietosi ja valitse kirja, jonka haluat voittaa. Kilpailusivulle pääset tästä.

Kirjavinkkien palkintopino
Kirjaläjää. Näistä saa valita (kuva huijaa vähän: Iron Sky -kirja on vasta seuraavassa kilpailussa).

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 969 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...