Voita Sonyn sähköinen lukulaite

Reader Pocket Edition -sähkökirjaSony on lahjoittanut Kirjavinkeille Sony Reader Pocket Edition -lukulaitteen kilpailupalkinnoksi. Osallistumalla kilpailuun voit voittaa pienen ja tyylikkään digitaalisen kirjan, jolla voit lukea e-kirjoja missä tahansa.

Noin 200 euron arvoinen laite on näyttävästi muotoiltu sähköinen lukulaite, jossa on viiden tuuman kosketusnäyttö, jonka elektroninen muste jäljittelee onnistuneesti paperia. Selkeä ja korkeakontrastinen näyttö on luettavissa vaikka kirkkaassa auringonvalossa.

Pienikokoinen laite mahtuu käsilaukkuun tai takintaskuun ja kulkee mukana missä tahansa. Sen 2 gigatavun muistiin mahtuu kuitenkin jopa 1200 kirjaa. Laite on ihanteellinen matkalukemisto ahkeralle lukijalle.

Osallistu kilpailuun!

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 969 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...