Asiaa ilman ironiaa

Kirjallisuuden ja ajatusten seminaari Mikkelissä 9.–10.10.2010.

Mitä yhteistä on suosikkikirjailija Virpi Hämeen-Anttilalla, J.H. Erkon kilpailussa menestyneellä kirjailijalla Jani Saxellilla, runoilija Vilja-Tuulia Huotarilla ja jo useita lukijapolvia innostaneella Rauha S. Virtasella? Tai mm. ylimielisyyden historiaa tutkineella tietokirjailija Ari Turusella, kirjailija-toimittaja Taina Westillä, kirjailija Annina Holmbergilla ja elokuvaohjaaja Saara Cantellilla?

He kaikki esiintyvät Mikkelin Kirjallisuusseminaarissa 9. – 10. lokakuuta. Heidän lisäkseen yleisöseminaari tutustuttaa lukijat syvemmin mikkeliläiseen Reijo Honkoseen, joka on riemastuttanut sekä kolumneillaan että suosikkisarjojen käsikirjoituksillaan. Kaksoisolento-motiivista kirjoittanut, uransa nousuvaihetta elävä Leena Parkkinen on kirjailija jo toisessa polvessa.

Jokaisella alustajalla on oma teemansa, jokainen kiinnostaa ajatustensa edustajana. Siksi seminaarin yläotsikoksi on laitettu Asiaa ilman ironiaa.

Seminaarin suunnittelusta vastaavat fil.lis. Pirkko Heikkinen ja kirjailija Anne Leinonen. Järjestäjät ovat Mikkelin Kirjoittajat ry yhdessä Mikkelin ammattikorkeakoulun kulttuurituottajien koulutusohjelman kanssa. Rahoitusta ovat tukeneet taiteen keskustoimikunta, Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut, Etelä-Savon taidetoimikunta ja WSOY:n kirjallisuussäätiö.

Seminaarin pitopaikka on ammattikorkeakoulun Artium-Sali, Paukkulantie 22. Tilaisuus on kaikille avoin. Aikataulu ilmestyy elokuun lopulla.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 083 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...