Blogistanian Kuopus 2012: Käärmeenlumooja

Kirjablogistit äänestivät keskuudessaan vuonna 2012 ilmestyneiden kotimaisten tai kotimaisille kielille käännettyjen lasten- ja nuortenkirjojen parhaat. Internetissä suoritettu Blogistanian Kuopus -äänestys käynnistettiin 1.12.2012, jolloin blogistit nimesivät enintään kolme omasta mielestään parasta tänä vuonna ilmestynyttä lasten- ja nuortenkirjaa. Äänestykseen osallistui 26 kirjablogistia.

Eniten pisteitä sai Annukka Salaman Käärmeenlumooja (WSOY). Toiseksi tuli Enna Airikin Haavemaa (Karisto) ja kolmanneksi Salla Simukan Jäljellä (Tammi). Yhteensä 42 kirjaa sai ääniä. Lista kokonaisuudessaan ja lisätietoja kilpailusta on luettavissa Saran kirjat -blogista.

Blogistanian Kuopus on uusi tulokas kirjablogistien jakamien tunnustusten joukossa. Se myönnetään blogistien mielestä parhaalle lasten- ja nuortenkirjalle. Jo viime vuonna kirjablogistit äänestivät parhaasta kotimaisesta kaunokirjasta, Blogistanian Finlandiasta, ja parhaasta käännetystä kaunokirjasta, Blogistanian Globaliasta. Vuoden 2011 tunnustukset menivät Katja Ketun Kätilölle ja Sarah Watersin Vieras kartanossa -romaanille. Tämän vuoden Blogistanian Finlandian ehdokkaat julkaistaan 1.1.2013 ja Globalian ehdokkaat kuukautta myöhemmin 1.2.2013.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 083 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...