Ehdota Atorox-ehdokkaita

Atorox-äänestyslistaa kootaan jälleen ja sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa. Atorox on perinteinen kirjallisuuspalkinto, joka jaetaan vuoden parhaalle science fiction- tai fantasianovellille.

Ehdokaslista kootaan fandomin ja esiraadin äänestämistä noveleista. Kaikki voivat äänestää listalle novelleja, jotka heidän mielestään ansaitsevat Atorox-ehdokkuuden. Minkään seuran jäsenyyttä ei vaadita, vaan kuka tahansa voi osallistua. Esiraatilaisten ja fandomin äänet ovat samanarvoisia, mutta vain esiraadilla on velvollisuus lukea kaikki edellisenä vuonna ilmestyneet novellit. Tarpeeksi ääniä saaneet novellit pääsevät lopulliselle äänestyslistalle. Esiraadilla on mahdollisuus lisäksi nostaa jokin novelli listalle tai jättää se siltä pois.

Voit lähettää omat äänesi vaikka heti, mutta viimeistään 19.3. osoitteeseen atorox2012(ät)tsfs(piste)fi. Novelliehdotusten määrää ei ole mitenkään rajattu, vaan voit ehdottaa useaa tai vaikka vain yhtä novellia. Viime vuonna ilmestyneiden sf-novellien lista löytyy Atoroxin nettisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.