Elävän Kirjallisuuden Festivaali la 11.2.2012

Elävän Kirjallisuuden Festivaali järjestetään lauantaina 11.2.2012 Työväenmuseo Werstalla Tampereella. Mukana ovat muun muassa Risto Rasa, Risto Isomäki, Silene Lehto, Sanni Seppo, Ritva Hartzell, Arto Lappi, Tero Tähtinen ja monet muut! Vuoden 2012 EKF:n teemana on ”Luonto ja luominen”.

Festivaali alkaa kello 10.30 avajaispuheella. Päivän ohjelma koostuu paneeleista, esityksistä ja julkistamistilaisuuksista. Ohjelman, esiintyjien sekä näytteilleasettajien esittelyt löytyvät Festivaalin kotisivuilta.

Ilta jatkuu perinteen mukaisesti iltaklubilla Ravintola Telakalla, jossa jaetaan vuosittainen kirjallisuuspalkinto Tiiliskivi.

Elävän Kirjallisuuden Festivaali on monitaiteellinen ja kokeileva kirjallisuustapahtuma, joka tarjoaa kaikille kirjallisuudesta ja kulttuurista kiinnostuneille elämyksellisen festivaalipäivän.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 086 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...