Finnconin novellikilpailu: Vastavoimat

Finncon ja Elisa Kirja järjestävät yhteistyössä Vastavoimat-novellikilpailun. Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki tieteis- ja fantasiakentän kynäniekat kokemuksesta riippumatta; osana hulppeita palkintoja voittajien työt julkaistaan Elisa Kirjan toimesta e-kirja-antologiana.

Kilvassa on sama teema kuin Finnconissa: vastavoimat. Novellit aiheen kaikilta vaikutuspiireiltä ovat tervetulleita, käsittelivät ne vastavoimien syntyä, status quo –tilanteita ja niiden murtumista tai vastavoimien katoamisen seurauksia… Vain mielikuvitus on novelistin rajana.

Kilpailu on avoin kaikille, mutta osallistuvien novellien pitää olla aiemmin julkaisemattomia. Viimeinen postituspäivä on 15.4.2013.

Kilpailun tuomaristoon vuonna 2013 kuuluvat Elisa Kirjan edustaja Jonas Kronlund, Finnconin edustaja Hanna Hakkarainen ja kirjailija J. Pekka Mäkelä. Kisassa on esiraati, joka karsii jatkoon pääsevät novellit tuomaristolle. Esiraatiin kuuluvat Saija Aro, Marko Kivelä, Mika Loponen ja Nina Niskanen.

Lisätietoja ja täydelliset säännöt Finnconin novellikilpailun sivuilta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 083 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...