Finnconin palkintovoittajat: Tähtifantasia, Nova, Usvan kilpailu

Finnconissa jaettiin runsaasti palkintoja. Niistä tärkein, Tähtifantasia-palkinto, jaettiin nyt jo neljättä kertaa. Neljännen Tähtifantasian nappasi Haruki Murakami teoksellaan Kafka rannalla. Voit lukea lisää Tähtifantasia 2010 -lehdistötiedotteesta.

Nova 2010 -kirjoituskilpailun voitto meni puolestaan Jyväskylään Tomi Jänkälälle ja novellille Uralin sininen. Yhdettätoista kertaa järjestettyyn science fiction- ja fantasianovellien kirjoituskilpailuun osallistui tänä vuonna 96 kirjoittajaa ja 128 novellia. Lue lehdistötiedote kilpailusta.

Usvan lyhytnovellikilpailun voittajiksi valittiin Marissa Janhunen, Tuomas Saloranta ja A.C. Ross. Turnauksessa oli viisi tuomaria, joista jokainen valitsi oman voittajansa. Tuomas Saloranta oli kahden tuomarin suosikki kahdella eri novellilla ja A.C. Rossin voittajanovelli oli kahden tuomarin suosikki. Voit lukea lisää kilpailun tuloksista Usvan päätoimittajan blogista.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 086 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...