H.P. Lovecraft – Historiallinen seura

H. P. Lovecraft – Historiallinen seura ry. on kesällä 2010 perustettu seura, jonka mielenkiinnon kohteena on Howard Phillips Lovecraft, modernin kauhun isä. H. P. Lovecraft – Historiallinen seura on tarkoitettu kauhun ja science fictionin ystäville ympäri Suomen. Seuran jäseneksi voi liittyä olipa sitten kiinnostunut faktasta (historiasta) tai fiktiosta (kauhusta) tai molemmista (roolipelaaminen).

HPLHS julkaisee omaa jäsenlehteään Nyarlathotepia, johon on koottu Lovecraft-tietoutta ja tapahtumia Suomesta ja ulkomailta, Lovecraftin tarinoita (tietenkin!), jäsenten omia kertomuksia ja muuta mielenkiintoista.

Vaikka seuran varsinainen kotipaikka on Joensuu, seuran tarkoitus olisi olla valtakunnallinen, jonka alla olisi paikallisia osastoja, joilla on omaa toimintaansa. Paikalliset harrastekerhot voivat kokoontua pelien, tarinoiden ja virvokkeiden ympärille.

Muu seuran toiminta pitää sisällään muun muassa osallistumisia kirjallisuus-, fantasia-, scifi-, kauhu- ja roolipelitapaamisiin Suomessa (ja ulkomailla), yhteydenpitoa muihin samanhenkisiin seuroihin ulkomailla ja oman Lovecraft-arkiston ja -kirjaston ylläpito.

Jos olet kiinnostunut ja haluat tietää lisää, lisäinformaatiota löytyy seuran kotisivuilta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 086 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...