Äänestä suosikkipeliäsi, voita Dominion

Lautapelioppaassa äänestetään parhaillaan vuoden parhaita lautapelejä. Tässä vuosiäänestyksessä saa äänestää mitä tahansa lautapeliä, jota on viimeisen vuoden aikana pelannut. Tuloksista selviää, mitkä ovat suomalaisten lautapelien ystävien suosikkipelejä. Äänestys järjestetään jo kahdeksatta kertaa.

Osallistuminen kannattaa, sillä Lautapelit.fi lahjoittaa kolme kappaletta huippusuosittuja Dominion-pelejä, jotka arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Jos omasta hyllystä tämä ensiluokkainen lautapeli jo löytyy, kannattaa silti osallistua, sillä palkinnoksi voi valita myös jonkun Dominionin lisäosista.

Lue lisää vuosiäänestyksestä ja käy äänestämässä. Äänestysaikaa on vielä tämä viikonloppu, viimeiset äänet otetaan vastaan sunnuntaina 12.9. klo 23.59.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 973 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...