NOVA 2011 -kirjoituskilpailu

Uusille kirjoittajille suunnattu scifi- ja fantasiakirjoituskilpailu NOVA käynnistyy jo 12. kertaa. Kilpailu on avoin kaikille, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet kaunokirjallista teosta (omakustanteet ja julkaisut antologioissa eivät ole este osallistumiselle).

Aihe on vapaa, kunhan se liittyy science fictioniin tai fantasiaan. Kisaan saa osallistua useammalla novellilla. Tekstien maksimipituus on 20 liuskaa (kilpailun tarkat säännöt). Kilpailun deadline on 28.2.2011. Voittajat julkistetaan Finncon-Animecon-tapahtumassa Turussa 15.-17.7.2011.

Novan tuomaristoon vuonna 2011 kuuluvat toimittaja Saara Henriksson, Nova-voittaja Natalia Kisnanen, kriitikko Marianna Leikomaa, Portti- ja Atorox-voittaja Heikki Nevala sekä suomentaja Johanna Vainikainen-Uusitalo. Kisassa on esiraati, joka karsii jatkoon pääsevät novellit tuomaristolle. Esiraatiin kuuluvat Natalia Kisnanen, Henna Sinisalo ja Kirsi Saaros.

Palautetta annetaan kolmiportaisen mallin mukaan. Palkitut novellit (sijat 1-10) saavat palautetta tuomaristolta. Esiraadilta tuomaristolle edenneet, mutta sijoittumatta jääneet novellit saavat palautteen esiraadilta. Loput saavat esiraadin kirjoittaman yleispalautteen, jossa käydään läpi vuoden sadon suurimpia kompastuskiviä ja yleisiä kirjoitusohjeita.

Lisätietoja NOVAn nettisivuilta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 087 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...