Kollektiivinen kirja Pirunmeri

Pirunmeri on WSOY:n ja Roisto Oy:n hanke, jossa kirjoitetaan kollektiivinen kirja. Pirunmeri on elämää nähneelle höyryristeilijälle sijoittuva tarina, jonka kehittämiseen ja kehittymiseen kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Kirjan tapahtumiin voi vaikuttaa äänestämällä, ehdottamalla juonenkäänteitä, naputtelemalla suoraan jatkoa kertomukseen.

Kirjan nettisivuilla voit osallistua tarinan kehittämiseen. Projektin pääkirjailija Mikko Karppi valitsee parhaat ehdotukset ja tarvittaessa muokkaa, yhdistää ja täydentää niitä kirjaan sopiviksi. Kynnys osallistumiselle on tehty mahdollisimman matalaksi. Karpin valintojen jälkeen uusi jatko tarinalle päivittyy etusivulle.

Pirunmeri-kirjaa kirjoitetaan verkossa 4.11.2011 asti ja painettu kirja julkaistaan joulukuussa 2011.

 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 083 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...