Tähtivaeltajan 3. novellikilpailu

Tähtivaeltaja ja Helsingin Science Fiction Seura järjestävät kaikille avoimen science fiction -novellien kirjoituskilpailun. Kilpailun teemana on ”sukupolvialus”. Novellin tulee sijoittua sukupolvialukselle, muutoin aihe on vapaa.

Sukupolvialus (generation ship) on kuvitteellinen avaruusalus, jonka miehistö korvautuu alkuperäisen miehistön jälkeläisillä aina vanhemman sukupolven kuollessa pois. Sukupolvialusta voitaisiin käyttää pitkillä tähtienvälisillä matkoilla, ja siksi sitä kutsutaan myös avaruusarkiksi tai tähtienväliseksi arkiksi.

Voittaja saa palkinnoksi 400 euroa. Muita kirja- ja tavarapalkintoja jaetaan tuomariston harkinnan mukaan. Voittajateksti julkaistaan Tähtivaeltajassa ja muita novelleja voidaan julkaista sopimuksen mukaan.

Osallistumisaika päättyy 30.4.2011. Tulokset julkistetaan Finncon 2011 -tapahtumassa heinäkuussa 2011.

Täydellinen kilpailukutsu löytyy Babeknabelista.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 083 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...