Tähtivaeltaja-voittaja 2014 on Sokeanäkö

Helsingin Science Fiction Seuran Tähtivaeltaja-palkinto parhaasta vuonna 2013 suomeksi ilmestyneestä science fiction -kirjasta annetaan Gummeruksen julkaisemalle Peter Wattsin romaanille Sokeanäkö. Teoksen on suomentanut J. Pekka Mäkelä.

Raadin mukaan ”mestarillisesti rakennettu teos tarjoaa hätkähdyttäviä visioita mm. tietoisuuden merkityksestä, identiteetin muodostumisesta, tajunnan rakenteista ja ihmissuvun evoluutiosta”.

Lyhytlistalla olivat Sokeanäön lisäksi Iain M. Banksin Siirtymä, Lauren Beukesin Säkenöivät tytöt, Hugh Howeyn Siilo ja Johanna Sinisalon Auringon ydin.

Lue koko Tähtivaeltaja 2014 -lehdistötiedote.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kommentti

  1. Siirtymä on lukematta, Säkenöivät tytöt oli ihan hyvä, Siilo ja Auringon ydin loistavia. Sokeanäkö odotti yöpöydällä lukemista, mutta samaan aikaan oli kolme muuta kirjaa kesken, monta odottamassa lukemista ja kirjaston sakkokassa kilisi huolestuttavasti, joten palautin sen kirjastoon lukematta. Tein näköjään pahan virheen, mutta onneksi se on helppo korjata :-).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...