Worldcon Suomeen 2017

Maailman suurin scifiharrastajien tapahtuma Worldcon tulee Suomeen vuonna 2017. Suomi voitti tämän vuoden Worldconissa järjestetyn äänestyksen, jossa oli mukana ehdokkaita myös Yhdysvalloista, Kanadasta ja Japanista. Suomi nappasi voiton selkein lukemin.

Worldcon yritettiin saada Suomeen jo viime vuonna, huomattavasti pienemmällä panostuksella, ja silloin voitto meni niukasti sivu suun. Nyt, paremmalla valmistelulla, voitto oli selvä.

Worldcon 75 järjestetään Helsingissä elokuun 9.–13. päivä vuonna 2017. Tapahtumapaikkana toimii Helsingin Messukeskus. Tapahtuman kunniavieraina ovat Nalo Hopkinson, Walter Jon Williams, Johanna Sinisalo, John-Henri Holmberg ja Claire Wending.

Lisätietoja tapahtumasta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 086 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...