Jaana Kettunen ja Arja Sipola: Outlook tehokäytössä : Hallitse tietotulvaa, työtehtäviä ja aikaasi

Osta kirja itsellesi

Yllättävän moni joutuu etenkin töissä taistelemaan Outlookin kanssa päivittäin. Tälle työpäivän piinaajalle on tehty myös oppaita, joiden tarkoitus on helpottaa ainakin sähköpostisuman kanssa taistelua.

Outlook tehokäytössä ei onneksi ole läpikotainen eepos Outlookin messevästä maailmasta, vaan kirjassa aloitetaan kartoittamalla omat tarpeet jatkaen selkeillä ohjeilla eteenpäin. Voin omakohtaisesti tunnustaa, että kansioista, värikoodauksista sekä tehtävien pistämisestä tärkeysjärjestykseen on ollut hyödyksi. Toimivan lomaviestin asettaminen on oikea ilon hetki.

Monet asetukset saadaan kerralla toimimaan kun tekee ne kirjan kera mutta on siitä ongelmatilanteissa myös hyötyä. Helpottaa ja tehostaa työpäivää.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.