Jaana Kettunen ja Arja Sipola: Outlook tehokäytössä : Hallitse tietotulvaa, työtehtäviä ja aikaasi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yllättävän moni joutuu etenkin töissä taistelemaan Outlookin kanssa päivittäin. Tälle työpäivän piinaajalle on tehty myös oppaita, joiden tarkoitus on helpottaa ainakin sähköpostisuman kanssa taistelua.

Outlook tehokäytössä ei onneksi ole läpikotainen eepos Outlookin messevästä maailmasta, vaan kirjassa aloitetaan kartoittamalla omat tarpeet jatkaen selkeillä ohjeilla eteenpäin. Voin omakohtaisesti tunnustaa, että kansioista, värikoodauksista sekä tehtävien pistämisestä tärkeysjärjestykseen on ollut hyödyksi. Toimivan lomaviestin asettaminen on oikea ilon hetki.

Monet asetukset saadaan kerralla toimimaan kun tekee ne kirjan kera mutta on siitä ongelmatilanteissa myös hyötyä. Helpottaa ja tehostaa työpäivää.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...