Anteeksipyyntö plagiointitapauksesta

Kirjavinkit.fi:n avustaja on syyllistynyt plagiointiin. Irjan kirjoittama vinkkaus Harold Fryn odottamaton toivioretki -kirjasta oli selvä plagiaatti Ullan luetut kirjat -blogissa julkaistusta jutusta. Otamme plagiointisyytökset vakavasti ja pyydämme anteeksi, että laadunvalvonta on pettänyt ja näin on päässyt käymään.

Tapauksen johdosta on ryhdytty seuraaviin toimenpiteisiin: plagioitu vinkkaus on poistettu, Ulla on saanut tekstinsä käytöstä asianmukaisen korvauksen, eikä Irja enää toimi Kirjavinkkien avustajana. Toivottavasti tämä jää viimeiseksi plagiointitapaukseksi, johon Kirjavinkit.fi:n osalta syyllistytään.

Kiitokset sille tarkkaavaiselle lukijalle, joka tämän plagiaatin huomasi ja vielä kerran pahoittelumme Ullalle hyvän tekstin asiattomasta käytöstä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...