Erica David: Ikuisen kesän maa

Ikuisen kesän maa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Disneyn Frozenin maailmaan sijoittuva Anna ja Elsa -kirjasarja on saanut uuden osan. Ikuisen kesän maa on sarjan viides suomeksi julkaistu kirja. Tammi on selkeästi hyvin motivoitunut sarjan suhteen, sillä vaikka näistä ensimmäinen ilmestyi jo 2016, kaikki muut ovat ilmestyneet noin puolentoista vuoden sisään.

Lisää on myös luvassa, sillä ainakin Arendelin rekiajot on näkynyt Tammen tulevassa katalogissa. Vaikka sarjan osat ovat joissain yhteyksissä nimellisesti numerojärjestyksessä, ei kirjojen välillä ole kauheasti jatkotarinaa. Sarjan kimppuun voi hypätä mistä kirjasta tahansa.

Tässä kirjassa Anna ja Elsa kuulevat, että kaukaisessa maassa asuu kuningatar, jolla on voimat hallita tulta ja aurinkoa. Anna ja Elsa ystävineen lähtevätkin tapaamaan tätä kuningatarta, ja siitä syntyy aikamoinen seikkailu.

Kirjassa oli parasta nähdä Elsa erilaisessa ympäristössä kuin se, mihin tämä on tottunut. Hän joutuu käsittelemään asioita hieman eri tavalla, kun ollaankin kylmän sijaan kuumassa paikassa.

Erica David on hyvin laaja-alainen lastenkirjailija. Hänen muihin ansioihinsa lukeutuu muun muassa Hämähäkkimies-nuortenkirja ja kirjoittaminen Nickelodeon-lastenkanavalle.

Ikuisen kesän maa oli helppolukuinen ja nopeatempoinen kirja. Sitä voi suositella niin luettavaksi yhdessä kuin myös itsekseen lukemista aloittavalle lapselle. Parhaimmillaan se on lukijalle, joka ihastui Disneyn Frozen-tarinaan ja haluaa jatkaa samassa maailmassa seikkailua.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...