Giannetta Porta ja Jenni Skyttä-Forssell: Viltti ja Vanu varovaisten talossa

Viltti ja Vanu varovaisten talossa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jenni Skyttä-Forssell on lastenkirjailija ja yksi tekijä Piirretään satuja iholle -lastenkirjasarjassa.

Viltti ja Vanu varovaisten talossa -kirjassa Viltti ja Vanu ovat erikoisen päivän edessä. Päiväkoti on kiinni ja heille tarvitsee löytyä toinen paikka. Täksi paikaksi löytyy Toivo-enon ja Topin koti, jossa on erilainen ilmapiiri kuin Viltin ja Vanun kotona. Toivo-eno, joka ei taida olla ihan samalla tavalla tottunut lasten kanssa olemiseen, kehottaa Vilttiä ja Vanua olemaan varovaisia. Jopa puuron syöminen täytyy tehdä varovaisesti.

Viltti ja Vanu päätyvät leikkimään piilosta, etsien samalla perheen kissaa. Erilaisesta paikasta huolimatta Viltti ja Vanu löytävät hauskuuden aiheita ja samalla rivien välissä pohditaan, miksi sisarukset voivat olla erilaisia toisistaan ja että kaikki ovat joskus olleet lapsia.

Giannetta Portan kuvitus on kaunista, jokaiseen sivuun tuntuu olevan käytetty paljon energiaa. Värimaailma on voimakas ja yksityiskohtia on paljon. Tarinassa on kuvakirjaformaattiin nähden paljon tekstiä.

Viltti ja Vanu varovaisten talossa on mielenkiintoinen ja omaperäinen kuvakirja. Sarjaan on suunniteltu jatko-osaa ensi kevääksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...