Lauri Luomanen: Aasiakas ei ole koskaan oikeassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aasiakas.net on kerännyt asiakaspalvelijoiden kokemuksia hankalista asiakkaista jo pitkään, ja tottahan toki juttuja on kirjaksikin koottu. Aasiakas ei ole koskaan oikeassa on hauskaa kertakäyttökirjallisuutta, pieni kirjanen, jonka selailee läpi nopeasti, mutta josta irtoaa kyllä muutamat hyvät naurut.

Asiakaspalvelijakaan ei ole aina täydellinen ja kaikenlaista mokailua siltäkin suunnalta tulee, mutta kyllä asiakkaidenkin käytös voi olla täysin käsittämätöntä: rumaa ja vastenmielistä, tai sitten vain täysin absurdia.

Ne täysin oudot tapaukset ovatkin tässäkin kirjassa hauskempia ja mielenkiintoisempia kuin pelkästään huonosti käyttäytyvät tai ylimieliset aasit, joita varmasti jokainen asiakaspalvelija urallaan kohtaa aivan riittämiin. Onnea ja jaksamista kaikille asiakaspalvelijoille!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...