Lauri Luomanen: Aasiakas ei ole koskaan oikeassa

Osta kirja itsellesi

Aasiakas.net on kerännyt asiakaspalvelijoiden kokemuksia hankalista asiakkaista jo pitkään, ja tottahan toki juttuja on kirjaksikin koottu. Aasiakas ei ole koskaan oikeassa on hauskaa kertakäyttökirjallisuutta, pieni kirjanen, jonka selailee läpi nopeasti, mutta josta irtoaa kyllä muutamat hyvät naurut.

Asiakaspalvelijakaan ei ole aina täydellinen ja kaikenlaista mokailua siltäkin suunnalta tulee, mutta kyllä asiakkaidenkin käytös voi olla täysin käsittämätöntä: rumaa ja vastenmielistä, tai sitten vain täysin absurdia.

Ne täysin oudot tapaukset ovatkin tässäkin kirjassa hauskempia ja mielenkiintoisempia kuin pelkästään huonosti käyttäytyvät tai ylimieliset aasit, joita varmasti jokainen asiakaspalvelija urallaan kohtaa aivan riittämiin. Onnea ja jaksamista kaikille asiakaspalvelijoille!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Kertakäyttölukemistahan tämä on, mutta ihan hauskaa sellaista. Paljon noista tilanteista tunnistaa, vastaavia on osunut kohdalle, kummallakin puolella tiskiä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.