Ajatuksen voimaa : inspiroivia ajatuksia ja kuvia

Ajatuksen voimaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ajatuksen voimaa : inspiroivia ajatuksia ja kuvia muistuttaa hyvin paljon aikaisemmin arvostelemaani Hiljaisuuden hetkiä : inspiroivia ajatuksia ja kuvia. Kummatkin ovat mietekirjoja, jotka yhdistävät kauniita kuvia sitaatteihin. Tällä kertaa kuvien aiheet ovat erilaisia lähikuvia, kuten kukan terälehtiä.

Sitaattien joukossa puolestaan on kuten Hiljaisuuden hetkissäkin niin historiallisten ihmisten lausahduksia kuin myös yleisiä sanontoja. Kirja on esteettisesti miellyttävä: pehmustetut kannet ja silkkiset sulkijat antavat huolitellun vaikutelman.

“Elämä ei ole itsensä löytämistä. Elämä on itsensä luomista.”

George Bernard Shaw

Kirjaa voi suositella kiireiselle henkilölle, joka kaipaa pientä piristystä elämäänsä. Päivän aloitus mietelauseen kanssa vie vain muutaman sekunnin ja saattaa auttaa helpottamaan päivän aloitusta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...