Juho Norrena: Arvojen varjot

Arvojen varjot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomalaiset ovat raatava kansa, joka on ylpeä saavutuksistaan, mutta välillä myös synkkä, jos asiat eivät menekään putkeen. Lakaistaanko liian moni asia maton alle? Voiko asioista puhua rehellisesti ilman loukkaantumista? Voiko toista auttaa tuputtamatta tai arvostelematta? Voivatko kaikki vain olla tyytyväisiä ja näyttää sen?

Kunnianhimo ja ylpeys ovat hyviä ominaisuuksia, mutta niillä saattaa olla haittavaikutuksia. Kateutta ja ujoutta pidetään huonoina ominaisuuksina, mutta niistä voi muokata itselleen voimavaran. Hyvä moraali ja arvot ovat tärkeitä, mutta jokainen ihminen on erilainen ja joskus sitä on vaikea ymmärtää niin työ- kuin kotioloissa.

Arvojen varjot on rohkea kirja. Puhumattomia asioita, joita kaikki kuitenkin ajattelevat, otetaan esille ja suoraan suomalaisesta näkökulmasta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...