Juho Norrena: Arvojen varjot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomalaiset ovat raatava kansa, joka on ylpeä saavutuksistaan, mutta välillä myös synkkä, jos asiat eivät menekään putkeen. Lakaistaanko liian moni asia maton alle? Voiko asioista puhua rehellisesti ilman loukkaantumista? Voiko toista auttaa tuputtamatta tai arvostelematta? Voivatko kaikki vain olla tyytyväisiä ja näyttää sen?

Kunnianhimo ja ylpeys ovat hyviä ominaisuuksia, mutta niillä saattaa olla haittavaikutuksia. Kateutta ja ujoutta pidetään huonoina ominaisuuksina, mutta niistä voi muokata itselleen voimavaran. Hyvä moraali ja arvot ovat tärkeitä, mutta jokainen ihminen on erilainen ja joskus sitä on vaikea ymmärtää niin työ- kuin kotioloissa.

Arvojen varjot on rohkea kirja. Puhumattomia asioita, joita kaikki kuitenkin ajattelevat, otetaan esille ja suoraan suomalaisesta näkökulmasta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...