Thomas Erikson: Energiavarkaat ympärilläni

Energiavarkaat ympärilläni

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Thomas Erikson on tullut tunnetuksi Idiootit ympärilläni -kirjasta. Siinä hän kanavoi parinkymmenen vuoden kouluttajakokemuksiaan ihmisten välisten vuorovaikutuksen parantamiseksi. Energiavarkaat ympärilläni tavallaan jatkaa tästä, keskittyen tietyntyyppisiin negatiivisiin vuorovaikutuksiin.

Energiavarkaat ympärilläni keskittyy ihmisluonteisiin, jotka kuluttavat ympärillä olijoita joko tiedostaen tai tiedostamattaan. Se antaa keinoja tunnistaa tilanteet, tarjoaa niihin jonkinlaisia ratkaisumalleja ja samalla kenties auttaa tunnistamaan itsestä näitä ongelmallisia luonteenpiirteitä.

Mitä pitäisi tehdä, kun työkaveri on perfektionisti? Entä jos pomo onkin narsisti tai aikuiskiusaaja? Vaikka kirja ei tietystikään voi ratkoa näitä ongelmia, voi niiden käsittely olla hyvinkin hyödyllistä. Monesta jo pelkästään asian tiedostaminen helpottaa. Myös se, että kyse ei ole vain itseen suuntautuvasta ongelmasta vaan ihmistyypistä, saattaa olla suureksi avuksi.

Kirja on sulavaa luettavaa. Erikson osaa välittää asiansa ytimekkäästi ja ymmärrettävästi. Se ei esitä asioita jäykän psykologian kautta vaan pyrkii pitämään neuvonsa hyvin maanläheisellä tasolla.

Energiavarkaat ympärilläni on arvokasta luettavaa. Sitä voi suositella ihmisille, jotka tunnistavat itsestään burn outin merkkejä tai vaikkapa ihmisille jotka ovat työpaikkakiusattuja.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...