Sarah Addison Allen: Garden Spells

Garden Spells

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Garden Spells kertoo kahdesta hyvin erilaisesta Waverleyn sisaruksesta. Koko Waverlyn suvulla on aina ollut erikoisia kykyjä ja he kuuluvat pikkukaupunkiin omalla tavallaan.

Claire on juurtunut Bascomiin eikä pidä muutoksista. Häneltä pyydetään erikoisia leipomuksia ja muita puutarhan tuotteita, mutta muuten hän on tyytyväinen rauhalliseen ja yksityiseen oloonsa.

Sydney on aina halunnut paeta Bascomia ja luontaisia lahjojaan. Hän on seikkaillut jännittävästä suhteesta toiseen, mutta kun jännittävä muuttuu vaaralliseksi, ainoa paikka, jonka hän enää keksii on oma pieni kotikaupunki.

Garden Spells on täynnä mausteista magiaa ja herkullisia ihmissuhteita. Pikkukaupungin draama ja puutarhasta syntyvät lumoukset sopivat täydellisesti ruskaisiin syysiltoihin. Vaikka kirja onkin viihteellinen, se on kirjoitettu hyvin ja hahmoissa on syvyyttä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...