Sarah Addison Allen: Garden Spells

Osta kirja itsellesi

Garden Spells kertoo kahdesta hyvin erilaisesta Waverleyn sisaruksesta. Koko Waverlyn suvulla on aina ollut erikoisia kykyjä ja he kuuluvat pikkukaupunkiin omalla tavallaan.

Claire on juurtunut Bascomiin eikä pidä muutoksista. Häneltä pyydetään erikoisia leipomuksia ja muita puutarhan tuotteita, mutta muuten hän on tyytyväinen rauhalliseen ja yksityiseen oloonsa.

Sydney on aina halunnut paeta Bascomia ja luontaisia lahjojaan. Hän on seikkaillut jännittävästä suhteesta toiseen, mutta kun jännittävä muuttuu vaaralliseksi, ainoa paikka, jonka hän enää keksii on oma pieni kotikaupunki.

Garden Spells on täynnä mausteista magiaa ja herkullisia ihmissuhteita. Pikkukaupungin draama ja puutarhasta syntyvät lumoukset sopivat täydellisesti ruskaisiin syysiltoihin. Vaikka kirja onkin viihteellinen, se on kirjoitettu hyvin ja hahmoissa on syvyyttä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.