Katie Lowe: Graham Cattonin murha

Graham Cattonin murha

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Psykiatri Hannah Catton löytää aviomiehensä, professori Graham Cattonin kuolleena. Hannah saa samassa yhteydessä päävamman eikä pysty myöhem­min poliisikuulusteluissa muistamaan, mitä on tapahtunut. Pian löydetään murtovaras, joka tuomitaan Grahamin murhasta. 

Kymmenen vuotta myöhemmin Hannah elää tyttärensä ja uuden avo­mie­hensä kanssa pienessä kylässä. Hän työskentelee psykiatrina, ja avomies suunnittelee kosintaa. Sitten eräs podcast alkaa selvittää Grahamin kuole­maa. Podcastin mielestä Grahamin murhasta tuomittu mies on syytön ja Hannah syyllinen.

Katie Lowen Graham Cattonin murha -kirjassa keritään hitaasti auki Hannah Grattonin salaisuuksia. Lowe kuvaa hyvin epävarmaa, stressaantunutta ja kenties jopa psykoottista naista, joka ei ole kertonut kaikkea menneisyy­destään. 

Kirjan loppua kohden juoneen tulee kierrettä ja liikaa yhteensattumia, jotta tarina pysyisi uskottavana. Teoksen ahdistava tunnelma säilyy kuitenkin vahvana. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...